Новият тотомилионер спечели над 3 милиона с фиш за 3,50 лева

Новият тотомилионер спечели над 3 милиона

Името на новия тотомилионер вече е известено – това е 57-годишният Николай Стефанов от Габрово.

В този четвъртък пуснах 6/49 и някаква светлина ме накара да сменя числата. Смених ги и ме сполетя огромен късмет”, разкрива Николай.

Късметлията пусна фиш за 3,50 лева и спечели над 3 милиона. Николай играе тото редовно повече от 20 години и винаги с едни и същи числа до щастливия четвъртък.

Той е бивш шампион по картинг от 1974 г. Работил е като сервитьор, охранител и барман. От години работи в завод на цифрово-програмни машини.

„Казах на колегите, че преждевременно ще се пенсионирам. Аз съм на 57 години, имам 38 години трудов стаж. Достатъчно съм се трудил”, заяви късметлията.

„Имах планирана почивка в чужбина, затова не се обадих да взема печалбата си“, обяснява забавянето си новият тотомилионер и пожелава много здраве, късмет и вяра на всички. Разказва още, че първа за печалбата разбрала съпругата му, която не могла да повярва, после заминали на почивка, знаейки и спокойни, че вече са милионери. Дори преди да замине отишъл в тотопункта да си пусне фишове за тиражите за следващите две седмици. Касиерката го попитала дали не е той милионера, но той убедително отговорил, че не е. Искал да дойде и да вземе печалбата си, за да каже на всички.

Първото нещо, което ще направи с парите, е да си смени жилището, тъй като с жена му живеят в гарсониера.

Смята да подпомогне и църквата. Ще помогне и на братята си, както на приятели.

Николай Стефанов е 92-рият милионер в историята на „Спорт Тото” в България.

Веднага след като бе спечелен, джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ стартира с нови 2 000 000 лева. За днешния тираж той вече е 2 640 000 лева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.