Лото Спорт

Лото Спорт.КАК ДА ИГРАЯ?

ПРОВЕРИ ЗА ПЕЧАЛБА В Лото Спорт

В играта Лото Спорт може да спечелите до 1 Милион лева!Вие избирате с колко числа и с каква сума ще играете, като така определяте размера на печалба, която може да спечелите!
Тегленията са на всеки 4 минути.
Късмет!
Лото Спорт
1
Изберете с колко числа ще играете – от 1 до 10.
2
Изберете числа от 1 до 80 или „Случайни числа“.Ако вие избирате числата, проверете дали сте маркирали точно толкова числа, с колкото сте посочили, че ще играете.
3
За да играете със “Спорт Бонус”, маркирайте полето “ДА”.Ако маркирате Спорт бонус, Вашата печалба ще се умножи от 1,5 до 10 пъти! Размерът на Спорт бонус се определя в началото на всяко теглене. Ако играете със Спорт бонус, залогът Ви се удвоява, а може да спечелите до 10 пъти повече.
4
Отбележете сумата, с която ще играете.Маркирайте две или повече квадратчета, за да участвате с по-голяма сума. Например, за да играете с 1,5 лв., маркирайте квадратчета 1 лв. и 0,5 лв.
5
Изберете в колко тегления желаете да играете.Можете да изберете в колко тегления да участвате: Напр. За да участвате в 11 последователни тегления, отбележете поле 1 и 10.
Гледайте тегленията на всеки 4 минути на живо тук в сайта или в Лото пунктовете.
Предварителна програма – указания за залагане в играта.
Лото Спорт
1
Вашите числа
2
Баркодът и кодът за проверка на печалба.
Специален втори шансАко Вашата квитанция е непечеливша, регистрирайте я в допълнителните тегления „Втори шанс“ за специални печалби. За да участвате в тях е нужно да регистрирате кода от Вашата квитанция в страницата Регистрация на код или на телефон 0700 42 100 (номерът е без добавена стойност) и да стискате палци да бъдете изтеглен.