Бинго Милиони

Бинго Милиони – проверка.

ЛОТАРИЕН БИЛЕТ БИНГО МИЛИОНИ
ЦЕНА НА БИЛЕТА 2 ЛВ.

Лице на билетГръб на билет

КАК СЕ ИГРАЕ

 

СТЪПКА 1
Изтрийте полето „Код за регистрация“, където се разкрива уникален код. Регистрирайте го на:
– www.bingomilioni.bg;
– тел.: 0700 20 260  (номерът е без добавена стойност).С регистрацията на кода Вие получавате 4 шанса за печалба:

– 2 ШАНСА ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА ДЖАКПОТА 

*Билетът не участва за други печалби от тегленето, освен за ДЖАКПОТА. Другите печалби са под формата на моментни печалби под златното скреч покритие.

– 2 ШАНСА ЗА УЧАСТИЕ В ТВ ИГРИТЕ
С всеки регистриран билет участвате два пъти в жребия за ТВ игри. Билетът се включва в първия жребий, следващ регистрацията на кода.

СТЪПКА 2
В горната част на билета има 2 комбинации от 6 числа – Вашите БИНГО числа. С всеки регистриран билет получавате 2 шанса за спечелване на ДЖАКПОТА – веднъж с числата в поле “А” на билета, и втори път – с числата от поле “Б”. Билетът се включва в първото теглене, следващо регистрацията на кода.

Участвате за ДЖАКПОТА само след регистрация на кода върху Вашия билет. Ако първите 6 изтеглени числа съвпаднат с Вашите БИНГО числа от поле “А” или “Б”, Вие печелите големия ДЖАКПОТ.

Билетът не участва за други печалби от тегленето, освен за ДЖАКПОТА. Другите печалби са под формата на моментни печалби под златното скреч покритие.

СТЪПКА 3
Освен ДЖАКПОТА, Вие имате шанс да спечелите и много моментни печалби.
След изтриване на полето „Печеливши числа“ се разкриват 10 числа и различни суми под всяко едно от тях. При съвпадение на някое от Вашите БИНГО числа с някое от числата в 10-те полета на зона „Печеливши числа“ Вашата печалба е сумата, отпечатана под съответното число.