КАК СЕ ИГРАЕ?

КАК СЕ ИГРАЕ?
Изтрийте зоната с Бинго числа. Ще откриете 24 числа.
Сравнете всяко от тях с числата от Вашите Бинго карти и маркирайте всяко познато число. Маркирането става като изтриете покритието върху числата. Вие печелите, ако във Вашите Бинго карти съвпадат числата от една линия, две линии или всички числа.
Бинго Лото
3
Билет “Нов Бинго Лото” има допълнителна Бонус Игра. Сравнете всяко от Бинго числата с числата в Бонус играта и маркирайте всяко съвпадащо число. Ако в един ред съвпадат всички числа, печелите паричната награда, която ще видите след изтриване на полето “Печалба” за този ред.
С билет “Нов Бинго Лото” може да спечелите повече от една печалба.

Например ако имате съвпадения на числата от една линия в Бинго карта 1, числата от две линии на Бинго карта 3 и на един ред от Бонус играта печелите сбора от печалбите, а именно: 10 лв. + 30лв. + 10лв. = 50 лв.
4
Специален втори шанс.Ако Вашият билет е непечеливш, регистрирайте го в допълнителните тегления “Втори шанс” за специални печалби. За да участвате в тях е нужно да регистрирате кода от Вашия билет (който ще видите най-отдолу след изтриване на поле за Шанс 10) по един от следните 3 начина:
– в страницата Регистрация на код
– като изпратите SMS с текст кода за регистрация на номер 1077 (цена 14.4 ст. с ДДС за Мтел и Теленор и 15 ст. с ДДС за Виваком)
– по телефона на 0700 42 100 (номерът е без добавена стойност.